onsdag 29 oktober 2014

Jeremias Forsblom, Expert

Jeremias jobbar flitigt i elektronikbutiken Expert som befinner sig i Kungsporten. I början såg han mycket omkring för att minnas vilka produkter som finns, för att sedan kunna hjälpa kunderna bättre. I ett senare skede har han lärt sig mer om varorna och lärt sig att använda kassamaskinen; hur man säljer varor åt en kund. I lagret tar Jeremias in varor, går igenom att allting stämmer och lägger varorna sedan i butiken på dess riktiga plats.
Att sälja telefoner och digitalboxar hör till det Jeremias tycker är roligt och han påstår att han nu kan allt inom den kategorin. Så jag frågade honom varför han skulle sälja en Samsung Galaxy s5 smarttelefon till mig. Och betoningen i svaret jag fick var mycket övertygande. "För att den är bra, den har bättre egenskaper än vad de tidigare i serien, den är större och har bättre grafik, bättre kamera samt system"
Något som Jeremias anser vara svårt är då en kund vill byta telefonabonnemang, eftersom "det går inte bara sådär". Att sälja tvättmaskiner är inte heller Jeremias grej. Han tycker det är svårt eftersom kunderna vill veta så mycket om dem och jämföra dem med andra tvättmaskiner.

Jeremias stortrivs i butiken och har det bra och kiva med sina kollegor. Alla i personalen är trevliga och varje dag ser lite annorlunda ut.


Projektet att få Expert till Borgås mest moderna butik börjar den 3.11 och remontförsäljningen börjar redan den 30.10. Under två veckor kommer professionella arbetare att bygga och måla om i butiken.

3 kommentarer:

  1. Nu vet jag vem det lönar sig att konsultera, borde nämligen skaffa mig en ny telefon småningom... :)
    Bra skrivet!

    SvaraRadera
  2. Fint att Jere trivs och har fårr kunskaper där! h miru, soffi , cassu

    SvaraRadera
  3. Fina bilder jeremias är stilig!

    SvaraRadera