torsdag 30 oktober 2014

Cassandra Ekholm, Peten Koiratarvike

I Kungsporten hittar vi även Cassandra, som jobbar i Peten Koiratarvike. Under första veckan följde Cassandra mest med vid sidan om någon annan, och hjälpte kunder så bra hon kunde. Andra veckan lärde hon sig kassan.


Då det kommer ett nytt lass med varor skriver hon upp vad som kommit, går igenom och räknar det. Sedan plockar hon fram varor från lagret och lägger upp dem i hyllorna, på deras platser. Eftersom det största av de tre lagren som finns i Kungsproten skall på veckoslutet flytta till Månby, kan man tolka det som lite stökigt. Så i huvudsak är affärsidan och nätbutiken helt separata men på grund av flytten händer det lätt att personalen från nätbutiken inte hittar det de söker i lagret, så de går och tar det de skall ha från hyllorna. Så om Cassandra på kvällen har lagt upp massor med saker i hyllan, kan det hända att det inte finns något kvar nästa morgon så hon måste lägga upp nya varor igen. Butiken kommer att utvidgas till det utrymme där det största lagret var.




Många kunder frågar mycket om vad som passar just deras egen hund, då frågar Cassandra kunden om hen kan berätta mer om hunden, till exempel hur stor hunden är eller hur mycket den väger. Ifall kunden råkar ha med hunden är det lätt att gå ut för att pröva till exempel någon rock eller något halsband.
Cassandra säger att hon har lärt sig massor och klarar nu självständigt av kunder med många och komplicerade frågor. Att Cassandra själv har hundar har hjälpt hennes arbete i Peten Koiratarvike.


Arbetet där har gått bra, smidigt, behändigt och utan dessvidare svårigheter. Allting har förklarats utförligt och bra. Cassandra trivs bra eftersom personalen är trevlig och förståelig, det finns hela tiden mycket att göra och för att hon upplever en god känsla av gemenskap. Även om hon är praktikant har hon aldrig blivit behandlat på något annat sätt än någon annan. Och ifall något går fel blir ingen arg, eftersom alla gör misstag. Ifall hon är osäker på något har hon inga problem med att fråga hjälp. Dessutom har hon blivit erbjuden jobb där, så hon skall fortsätta jobba kvällar och veckoslut.

PetenKoiratarvike,com grundades som en nätbutik år 2004 och 2012 öppnades affären i Kungsporten. Butiken satsar hårt på kundbetjäning och erbjuder dig ett brett sortiment utav husdjursredskap till ett förmånligt pris.

5 kommentarer:

  1. Vad fint att det går bra på jobbet och att arbetskamraterna är trevliga och förstående :)

    SvaraRadera
  2. Verkar som en praktik plats som passat dig utmärkt!

    SvaraRadera
  3. Bra skrivet! :) kort o konsist..

    SvaraRadera
  4. Cassandra har vari jätte duktig och bra att du har trivas där! Du är bra med hundar och därför är det kiva att du fick jobb därifrån. h. Soffi & Miru

    SvaraRadera